Wit logo partner

Intech Veiligheidshekwerken

Uw partner in veiligheidssystemen

Welkom bij Intech

Uw partner in veiligheidssystemen

Intech bestaat inmiddels al 20 jaar. In die tijd hebben wij ons bewezen als betrouwbare partner voor de industrie. Een van onze specialisme ligt op het gebied van veiligheid. Kortom zetten wij ons in om een veilige werkomgeving te creƫren, onder andere door het gebruik van hekwerken en sloten. Daarnaast maken wij gebruik van onder andere lichtschermen, knelbeveiligingen, camerasystemen en vele andere oplossingen. Onze producten zorgen ervoor dat installaties en machines veiliger gemaakt worden.

Wij gebruiken onze jarenlange ervaring graag om advies te geven over veiligheidssystemen. Omdat standaardoplossingen niet altijd werken, denken wij graag mee naar een oplossing op maat. Alle producten die wij leveren, komen uit eigen fabriek. Daardoor kunnen we bijna alle denkbare oplossingen zelf realiseren.
Omdat wij zelf de producten maken, kunnen wij maatwerk leveren met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Alle onderdelen zijn gemakkelijk zelf te plaatsen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om het systeem door ons te laten plaatsen. Wij verzorgen de gehele installatie graag voor u.

foto van het pand
Foto van het pand met hekwerk voorbeeld
Foto van slot

Intech veiligheidsproducten

Intech veiligheidshekwerk staat voor kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat we ook altijd deze kwaliteit leveren, testen we onze producten op een aantal voorwaarden. Intech hekwerk betekent:

  • Zware industriĆ«le kwaliteit
  • Robuuste vormgeving
  • Eenvoudig uitbreidbaar
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Modulaire opbouw
  • Voldoet aan de machinerichtlijn

Bij Intech vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren. Daarom toetsen we bij zowel het ontwerpen als het plaatsen altijd onze producten op de Europese en internationale normen.