Over ons

Over Intech

Intech Veiligheidshekwerken is een volwaardig onderdeel van het bedrijf Intech Installatieburo

Intech Veiligheidshekwerken mag gerenommeerde bedrijven tot haar klanten rekenen, zoals Wienerberger, VanderSanden, Steenfabriek de Rijswaard, Smurfit Kappa en vele anderen.

Alle hekwerken worden in eigen huis geproduceerd en de elektrische componenten worden ingekocht bij A-merk leveranciers als Sick, Euchner, Fortress Interlocks etc.

Onze geschiedenis

In 1994 is Harry van Heumen als electrotechnicus en onderhoud/storing-monteur met Intech gestart. Intech is gevestigd in Bergharen, midden in het land van Maas en Waal en tussen de belangrijke klanten uit de grof keramische industrie. Intech is een gekende, betrouwbare en gewaarde partner voor de industrie.

Het verleden is nooit vergeten, nog steeds zijn wij partner als het gaat om onderhoud en het verhelpen van storingen. Daarnaast zijn wij doorontwikkeld tot industriële automatiseerder die turn-key volledige machines en robotlijnen levert aan haar klanten. Met turn-key bedoelen wij dat wij de expertise in huis hebben om met de klant van het eerste ontwerp tot en met de oplevering mee te gaan. Wij zijn specialist in de elektrotechniek, besturingssoftware en machinebouw, inclusief industriële veiligheid.

In 2018 heeft Franc van den Berg een belangrijk deel van het bedrijf over mogen nemen. Franc en Harry zijn overeengekomen om nog een aantal jaren samen op te trekken en verder te bouwen aan Intech, samen met het fantastische Intech team!

Momenteel telt Intech meer dan 20 medewerkers die stuk voor stuk uitblinken in hun vak. Met een klein team van medewerkers worden regelmatig alle lopende projecten besproken en wordt verder gebouwd aan een stevige onafhankelijke basis die ervoor zorgt dat onze bedrijfscontinuïteit gewaarborgd wordt.

Intech Intstallatieburo