Hekwerkpalen en Gaaspanelen

Hekwerkpalen

Intech hanteert een aantal standaard rode of gele hekwerkpalen, waarmee een complete machine-afscherming kan worden gerealiseerd.

Hiernaast staat de standaard Intech hekwerkpaal. Hekwerkpalen hebben een standaard hoogte van 2100 mm. De vloerafstand onderzijde gaaspaneel is 180 mm en bovenzijde gaaspaneel is 2100 mm. 

Hekwerkpalen zijn standaard afgewerkt met een lamellendop

Lamellendop

Hekwerkpalen zijn standaard voorzien van 1 of meerdere robuuste zijstrippen ten behoeve van montage

Zijstrip

Voor een stabiele opstelling kan de voetplaat worden vastgezet met 4x een M16 ankerbout

Voetplaat

Voor het plaatsen van hekwerken op roosters en bordessen zijn er speciale voetplaten op aanvraag beschikbaar. Alle onderdelen zijn eenvoudig door u zelf te plaatsen. Het is ook mogelijk om het plaatsen door ons te laten verzorgen en daarbij eventuele toegangsdeuren en knel- en inloopbeveiligingen in uw elektrische installatie en besturing op te nemen, zodat u verzekerd bent van een juiste werking, in overeenstemming met de geldende richtlijnen.

Onze standaard beschikbare modellen staan hieronder. De koppel / montagehoek is o.a. geschikt om gaaspanelen te monteren aan bestaande kolommen en muren of bestaand hekwerk verder uit te breiden door van bijvoorbeeld een eindpaal een hoekpaal te maken. Andere afmetingen hekwerkpalen (extra laag of extra hoog) zijn klant specifiek uit eigen fabriek leverbaar.

Staat het gewenste model er niet bij neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tussenpaal

Standaard hekwerkpalen

Hekwerkpalen

Gaaspaneel

Intech hanteert een standaard vuurverzinkt of RAL 9004 (signaalzwart) gaaspaneel van 1906 x 2470 (H x L).
Het gaaspaneel kan door de versteviging aan de achterzijde zonder omranding gebruikt worden. Dit heeft als voordeel dat men het gaas eenvoudig kan aanpassen, zowel in lengte als hoogte.

Uitsparingen kunnen eenvoudig in het gaaspaneel worden aangebracht, voor de afwerking van scherpe randen kan er gebruik worden gemaakt van rubber kantprofiel.

Accessoires

Accessoires

De hiernaast afgebeelde accessoires zijn een selectie uit de meest gebruikte accessoires.

Wij adviseren om het hekwerk met minimaal 4x M16x90 te monteren.