Hekwerkdeuren

Intech heeft zowel draaideuren als schuifdeuren in het programma. De standaard dagmaat is 1000 mm. Alle deuren worden standaard geleverd met de zwaar uitgevoerde Intech deurschuif, zonder veiligheidsschakelaars of vergrendelingen.

Om bestaande hekwerkdeuren te voorzien van deze degelijke deurschuiven kunnen deze ook los worden besteld. Op verzoek kunnen ook de deuren zonder deurschuif worden besteld waardoor ook andere type schakelaars en/of sloten kunnen worden gemonteerd. 

Intech schuifdeuren en draaideuren kunnen vanzelfsprekend klantspecifiek op maat gemaakt worden. Niet alleen kenmerken de Intech deuren zich door een fraai uiterlijk en robuuste vormgeving, ook zijn de deuren:

Wilt u de producten bekijken? In ons bedrijfspand in Bergharen staan diverse hekwerken en hekwerkdeuren opgesteld er is tevens een demo opstelling aanwezig om deursloten inclusief elektrische vergrendeling te proberen.

Hekwerk veiligheidshekwerken

Maak een afspraak met één van onze adviseurs om samen
vrijblijvend de veiligheidsproducten te bekijken!

Intech Intstallatieburo
Veiligheidshekwerken

Draaideur

De Standaard Intech draaideur heeft een dagmaat 1000 mm, voorzien van 2 strippen ten behoeve van montage gaaspanelen. De deuren worden afgemonteerd geleverd inclusief bestelde accessoires, zoals deursloten en veiligheidschakelaars.

Indien een andere maatvoering is gewenst, hoger, breder of een dubbele draaideur zonder middenstaander neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Art.nr. Omschrijving
1007-013-00
Draaideur standaard (1000 mm) zonder Intech schuifslot
1007-019-00
Draaideur standaard (1000 mm) met Intech schuifslot
1007-000-00
Draaideur klantspecifiek 500 mm tot 1500 mm
Draaideur veiligheidshekwerken
Schuifdeur veiligheidshekwerken

Schuifdeur

Intech schuifdeuren zijn ideaal en vooral handig in kleine ruimtes en geven maximale doorgang tot de machines, ook voorkomen schuifdeuren dat bordessen en looproutes worden geblokkeerd door openstaande draaideuren.

De standaard Intech schuifdeur heeft een dagmaat 1000 mm, voorzien van 2 strippen ten behoeve van montage gaaspanelen. De deuren worden afgemonteerd geleverd inclusief bestelde accessoires, zoals deursloten en veiligheidschakelaars.

Intech schuifdeuren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en worden klant-specifiek gemaakt. Op de volgende pagina‘s staan verschillende schuifdeur uitvoeringen en een aantal klant-specifieke voorbeelden.

Art.nr. Omschrijving
1008-003-00
Schuifdeur standaard (1000 mm) zonder Intech schuifslot
1008-011-00
Schuifdeur standaard (1000 mm) met Intech schuifslot
1008-000-00
Schuifdeur klantspecifiek 500 mm tot 1500 mm

Diverse schuifdeuruitvoeringen

Schuifdeuruitvoeringen veiligheidshekwerken
Schuifdeuruitvoeringen veiligheidshekwerken